Kajak Soča – Kayak School for Beginners

Kajak šola za začetnike na Soči

from €67/osebo
3 Ure Max 4 1 -5 Dni

Kajak Šola Moving Water Warrior

Kajak tečaj za začetnike na reki Soči

Te zanima kajak na divjih vodah reke Soče? Bi rad preizkusil vendar pa se ne bi rad časovno zavezal, če to ni šport zate?

Izbiraš lahko med eno- ali več-dnevnimi kajak tečaji v Bovcu, ki so posebej oblikovani za tiste, ki bodo prvič stopili v kajak.

Naša metoda učenja veslanja skozi igro naredi kajakaštvo zabavno od samega začetka. Pomagala je marsikateri novorojeni kajakaški zvezdi, da je vstopila in tudi nadaljevala svojo pot v ta prečudoviti šport. Medtem, ko se učimo pravilne zavesljaje in odgovorno veslanje na divjih vodah vseskozi paudarjamo tudi zabavo na reki.

Začetni Kajak tečaji na reki Soči

1 Dnevna Kajak Šola

Pravi tečaj, da ugotoviš ali je kajakaštvo res zate. Tečaj se začne na mirni vodi, saj zagotavlja nadzorovano, popolno okolje za osredotočenje in začenje učenja številnih veščin, ki so potrebne za veslanje na divjih vodah.

3 Dnevna Kajak Šola

Naš tridnevni tečaj vam bo omogočil intenzivnejši vstop v ta čudoviti šport. S tretjim dnevom vadbe na vodi začnejo novo pridobljene tehnike veslanja teči bolj naravno, saj vam inštruktor podaja še podrobnejše predloge in vaje.

2 Dnevna Kajak Šola

Dvodnevni tečaj je zasnovan tako, da vas nauči veslati na divji vodi. Pridobili boste podrobnejši uvod v kajakaštvo in močno podlago za prehod na višjo raven veslanja.

5 Dnevna Kajak Šola

Lotite se kajakaštva na polno! Do konca tečaja boste najverjetneje že veslali po divji vodi stopnje III, predvsem pa boste pridobili znanje in samozavest, da boste v tem celo uživali!

Cena Kajak Šole

The price depends on the number of kayak school participants, departure date & course length. Equipment rent and river pass are not included. Soča river pass (daily/weekly) can be purchased apart. The prices in the chart are shown for a group of 4 people.

1 Dnevni Tečaj
od
€67/osebo
 • Izkušeni & Licencirani Inštruktor
 • Uvodna Predstavitev
 • Prigrizki, Voda
 • Fotografije
 • Prevoz
3 Dnevni Tečaj
od
€192/osebo
 • Izkušeni & Licencirani Inštruktor
 • Uvodna Predstavitev
 • Video Analiza
 • Prigrizki, Voda
 • Fotografije
 • Presenečenje
 • Prevoz
5 Dnevni Tečaj
od
€315/osebo
 • Izkušeni & Licencirani Inštruktor
 • Uvodna Predstavitev
 • Video Analiza
 • Prigrizki, Voda
 • Fotografije
 • Presenečenje
 • Prevoz

Program Kajak Šole za Začetnike

Trdno verjamemo, da več zaporednih dni v kajaku omogoča boljše pridobivanje in ohranjanje znanja. Poglejte kaj vse se boste kot naučili in delali na naši kajak šoli za začetnike v Bovcu.

Dan 1

Kayaking equipment & handling, Flatwater paddling, Proper body posture, Essential flatwater strokes, Leaning & turning, Basic self-rescue

Dan 2

Basic strokes in detail, Scouting & river hazards, Reading water, Breaking in & out of the current, Ferry glides, Class I-II rapids, Self & others simple rescue

Dan 3

More techniques of paddling strokes, Advanced river crossing, Detailed river hazards, Advanced river scouting, Wave surfing, Ferry gliding, Rolling, Class II-III rapids, River rescue course

Dan 5

Advanced strokes, Scouting & river hazards, Reading water in details, Advanced breaking in & out of the current, Ferry glides, Rolling in flat & moving water, Playing on Class II-III WW waves & holes

Se sliši zabavno? Rezerviraj kajak šolo še danes!

Rezerviraj Zdaj

april 2022
pon tor sre čet pet sob ned
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

Ice is melting, learn to kayak.

Kajak tečaj za začetnike poteka od aprila do oktobra. Vsi odhodi so iz Bovca. Dopoldanske aktivnosti se običajno začnejo ob 9. uri, popoldanske ob 14. uri. Petdnevni tečaj poteka vsak teden od ponedeljka do petka. Eno-, dvodnevni in tridnevni vikend tečaj poteka vsak teden v petek, soboto in nedeljo.

"Dejan has really good teaching skills that combined with a positive coaching style lead you to do new things better than expected. We had such a great time!"
kayak instructor teaching mum how to hold paddle near river soča
Carolla
Germany
“Dejan is a very professional and funny dude. Whole day went flying when he taught us the basics of kayaking. Highlight of our trip! Highly recommended!”
two beginners paddling rapids in a kayak slovenia
Markus
Finland
Play Video

Kajakaštvo v Dolini Soče

Poglej še naša druga kajak doživetja med katerimi lahko izbiraš.

od €125

/osebo
kayakers wondering why is soča river emerald green
Nauči se kajaka v dveh dneh

Kajak. Spi. Ponovi.

Dvodnevna kajak šola & nočitev v Bovcu. Družinam prijazna ponudba.

od €240

/osebo
kayakers dancing in paddling gear and having fun in bovec
Vse najboljše v treh dneh

Get Wet & Dirty

Kajak, pol dnevna MTB tura, rafting, zipline/soteskanje & 2 nočitvi v Bovcu. Družini prijazno.

od €370

/osebo
Group of kayakers paddling from Čezsoča with the mount svinjak in the back
Ice is melting - learn to kayak.

Najglobje Skrivnosti Soče

Petdnevna kajak šola & 4 nočitve v Bovcu. Degustacija lokalnega piva & sira vključena v ceno. Družinam prijazno.
Comments are closed.
sl_SI